top of page

Massage/Fasciabehandling

60-min

Fascian - kroppens största organ...är ett nätverk av bindväv utan början och slut och det omsluter i princip allt i kroppen – från muskler och skelett, till organ och celler. 

Om fascia klibbar ihop eller blir inflammerad kan det leda till att vi får svårt att röra oss och att vi får ont.
Djupvågsmaskinen arbetar med muskler, nervsystem och fascia på ett effektivt men skonsamt sätt. 

Fasciavågorna sprids via kedjor av bindvävsstrukturer genom hela kroppen och når stora områden på kort tid. Genom 400-1200 harmoniska pulseringar per minut sätter maskinen igång vågrörelser som sprids genom fascian likt ringar på vattnet och på så sätt kan stora områden behandlas både brett och djupt. Maskinens vågrörelser varierar i hastighet, vilket ökar effekten och samtidigt gör att behandlingen upplevs väldigt behaglig och skonsam. Vågorna skakar loss spänningar och låsningar i fascian vilket ökar rörlighet och mjukhet samt förbättrar flödet i kroppen. 

 

  • Djupvågsbehandlingen är en behandling helt utan biverkningar!
     

Vad kan behandlas med djupvåg?
Djupvågsbehandlingen ingår i början av alla klassiska massagebehandlingar. Detta för att lösa upp så mycket spänningar som möjligt innan behandlingen, som då blir effektivare och mindre smärtfylld. 
Vid vissa smärttillstånd, ex tennisarmbåge, hälsenebesvär, spänningshuvudvärk, ont i axlar och nacke, knäproblem, ja, allt som kan uppstå genom att fascian är spänd, är det lämpligt att få några djupvågsbehandlingar med kortare tidsintervall.

bottom of page